Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
11 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Calendar
2011
22
9
p. I-
1 p.
artikel
2
Computational modeling of gastric digestion and the role of food material properties
Ferrua, Maria J.
2011
22
9
p. 480-491
12 p.
artikel
3
Editorial Board/Aims and Scope
2011
22
9
p. i-
1 p.
artikel
4
Functional foods development: Trends and technologies
Betoret, E.
2011
22
9
p. 498-508
11 p.
artikel
5
Innovations for healthier processed meats
Toldrá, Fidel
2011
22
9
p. 517-522
6 p.
artikel
6
International Conference on Food Innovation (FoodInnova 2010)
Fito, Pedro
2011
22
9
p. 465-466
2 p.
artikel
7
Paradigm shifts in academia and the food industry required to meet innovation challenges
Sam Saguy, I.
2011
22
9
p. 467-475
9 p.
artikel
8
Potential use of lactic acid bacteria for reduction of allergenicity and for longer conservation of fermented foods
El-Ghaish, Shady
2011
22
9
p. 509-516
8 p.
artikel
9
The Advanced Foods and Materials Network: A Canadian portal to excellence in innovative food science and technology
Parr-Vasquez, C.L.
2011
22
9
p. 476-479
4 p.
artikel
10
The power of soups: Super-hero or team-work?
Ke, Lijing
2011
22
9
p. 492-497
6 p.
artikel
11
Threshold of toxicological concern approach for the risk assessment of substances used for the manufacture of plastic food contact materials
Pinalli, Roberta
2011
22
9
p. 523-534
12 p.
artikel
11 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland