Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2011
22 9 p. I-
1 p.
artikel
2 Computational modeling of gastric digestion and the role of food material properties Ferrua, Maria J.
2011
22 9 p. 480-491
12 p.
artikel
3 Editorial Board/Aims and Scope 2011
22 9 p. i-
1 p.
artikel
4 Functional foods development: Trends and technologies Betoret, E.
2011
22 9 p. 498-508
11 p.
artikel
5 Innovations for healthier processed meats Toldrá, Fidel
2011
22 9 p. 517-522
6 p.
artikel
6 International Conference on Food Innovation (FoodInnova 2010) Fito, Pedro
2011
22 9 p. 465-466
2 p.
artikel
7 Paradigm shifts in academia and the food industry required to meet innovation challenges Sam Saguy, I.
2011
22 9 p. 467-475
9 p.
artikel
8 Potential use of lactic acid bacteria for reduction of allergenicity and for longer conservation of fermented foods El-Ghaish, Shady
2011
22 9 p. 509-516
8 p.
artikel
9 The Advanced Foods and Materials Network: A Canadian portal to excellence in innovative food science and technology Parr-Vasquez, C.L.
2011
22 9 p. 476-479
4 p.
artikel
10 The power of soups: Super-hero or team-work? Ke, Lijing
2011
22 9 p. 492-497
6 p.
artikel
11 Threshold of toxicological concern approach for the risk assessment of substances used for the manufacture of plastic food contact materials Pinalli, Roberta
2011
22 9 p. 523-534
12 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland