Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Potential use of lactic acid bacteria for reduction of allergenicity and for longer conservation of fermented foods
 
 
Titel: Potential use of lactic acid bacteria for reduction of allergenicity and for longer conservation of fermented foods
Auteur: El-Ghaish, Shady
Ahmadova, Aynur
Hadji-Sfaxi, Imen
El Mecherfi, Kamel Eddine
Bazukyan, Inga
Choiset, Yvan
Rabesona, Hanitra
Sitohy, Mahmoud
Popov, Yuri G.
Kuliev, Akif A.
Mozzi, Fernanda
Chobert, Jean-Marc
Haertlé, Thomas
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 22 (2011) nr. 9 pagina's 8 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland