Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             6 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Analytical strategies to evaluate antioxidants in food: a review André, C.
2010
21 5 p. 229-246
18 p.
artikel
2 Calendar 2010
21 5 p. I-
1 p.
artikel
3 Contents Digest 2010
21 5 p. 217-218
2 p.
artikel
4 Fine-tuning the properties of pectin–calcium gels by control of pectin fine structure, gel composition and environmental conditions Fraeye, Ilse
2010
21 5 p. 219-228
10 p.
artikel
5 Impact of control behaviour on unacceptable variation in acrylamide in French fries Sanny, M.
2010
21 5 p. 256-267
12 p.
artikel
6 Potential applications of PEF to improve red wine quality Puértolas, E.
2010
21 5 p. 247-255
9 p.
artikel
                             6 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland