Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Potential applications of PEF to improve red wine quality
 
 
Titel: Potential applications of PEF to improve red wine quality
Auteur: Puértolas, E.
López, N.
Condón, S.
Álvarez, I.
Raso, J.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 21 (2010) nr. 5 pagina's 9 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland