Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Advances in innovative processing technologies for microbial inactivation and enhancement of food safety – pulsed electric field and low-temperature plasma
Wan, Jason
2009
20
9
p. 414-424
11 p.
artikel
2
Biofilm formation and food safety in food industries
Shi, Xianming
2009
20
9
p. 407-413
7 p.
artikel
3
Calendar
2009
20
9
p. I-
1 p.
artikel
4
Current status and management of chemical residues in food and ingredients in China
Wang, Shuo
2009
20
9
p. 425-434
10 p.
artikel
5
Incorporation of functional ingredients into foods
Day, Li
2009
20
9
p. 388-395
8 p.
artikel
6
Market trends and accreditation systems for organic food in China
Sheng, Jiping
2009
20
9
p. 396-401
6 p.
artikel
7
Natural and safe foods IUFoST/Food Ingredients Asia-China Conference Shanghai, China March 2007
Wan, Jason
2009
20
9
p. 375-
1 p.
artikel
8
Nutraceuticals and functional foods: Whole versus processed foods
Shahidi, Fereidoon
2009
20
9
p. 376-387
12 p.
artikel
9
The potential effects of demands for natural and safe foods on global food security
McGill, Albert E.J.
2009
20
9
p. 402-406
5 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland