Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Advances in innovative processing technologies for microbial inactivation and enhancement of food safety – pulsed electric field and low-temperature plasma Wan, Jason
2009
20 9 p. 414-424
11 p.
artikel
2 Biofilm formation and food safety in food industries Shi, Xianming
2009
20 9 p. 407-413
7 p.
artikel
3 Calendar 2009
20 9 p. I-
1 p.
artikel
4 Current status and management of chemical residues in food and ingredients in China Wang, Shuo
2009
20 9 p. 425-434
10 p.
artikel
5 Incorporation of functional ingredients into foods Day, Li
2009
20 9 p. 388-395
8 p.
artikel
6 Market trends and accreditation systems for organic food in China Sheng, Jiping
2009
20 9 p. 396-401
6 p.
artikel
7 Natural and safe foods IUFoST/Food Ingredients Asia-China Conference Shanghai, China March 2007 Wan, Jason
2009
20 9 p. 375-
1 p.
artikel
8 Nutraceuticals and functional foods: Whole versus processed foods Shahidi, Fereidoon
2009
20 9 p. 376-387
12 p.
artikel
9 The potential effects of demands for natural and safe foods on global food security McGill, Albert E.J.
2009
20 9 p. 402-406
5 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland