Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Advances in “wet” electron microscopy techniques and their application to the study of food structure James, B.
2009
20 3-4 p. 114-124
11 p.
artikel
2 Announcement 2009
20 3-4 p. I-
1 p.
artikel
3 Calender 2009
20 3-4 p. 184-
1 p.
artikel
4 Contents Digest 2009
20 3-4 p. 111-113
3 p.
artikel
5 Effect of non thermal processing technologies on the anthocyanin content of fruit juices Tiwari, B.K.
2009
20 3-4 p. 137-145
9 p.
artikel
6 Food Preservation by Pulsed Electric Fields: From Research to Application Hendrickx, Marc
2009
20 3-4 p. 182-183
2 p.
artikel
7 Managing quality heterogeneity in the mango supply chain: evidence from Costa Rica Zúñiga-Arias, Guillermo
2009
20 3-4 p. 168-179
12 p.
artikel
8 Modelling acrylamide changes in foods: from single-response empirical to multiresponse mechanistic approaches De Vleeschouwer, Kristel
2009
20 3-4 p. 155-167
13 p.
artikel
9 Modelling approaches to ozone processing of liquid foods Cullen, P.J.
2009
20 3-4 p. 125-136
12 p.
artikel
10 New challenges in food science and technology: an industrial perspective Tiwari, B.K.
2009
20 3-4 p. 180-181
2 p.
artikel
11 Nisin biotechnological production and application: a review de Arauz, Luciana Juncioni
2009
20 3-4 p. 146-154
9 p.
artikel
12 Trans Fatty Acids Robinson, Lindsay
2009
20 3-4 p. 182-
1 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland