Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Advances in “wet” electron microscopy techniques and their application to the study of food structure
 
 
Titel: Advances in “wet” electron microscopy techniques and their application to the study of food structure
Auteur: James, B.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 20 (2009) nr. 3-4 pagina's 11 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland