Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar (17-4) 2006
17 4 p. 191-192
2 p.
artikel
2 Consumer-driven food product development Linnemann, Anita R.
2006
17 4 p. 184-190
7 p.
artikel
3 Contents Digest 2006
17 4 p. 146-147
2 p.
artikel
4 Contents / Editorial Board 2006
17 4 p. 145-
1 p.
artikel
5 Correlation between sensory and instrumental properties of Canestrato Pugliese slices packed in biodegradable films Marzo, S. Di
2006
17 4 p. 169-176
8 p.
artikel
6 Design of hot air drying for better foods Lewicki, Piotr P.
2006
17 4 p. 153-163
11 p.
artikel
7 Irradiation for better foods Farkas, J.
2006
17 4 p. 148-152
5 p.
artikel
8 Optimisation of dehydration and rehydration properties of cooked chickpeas (Cicer arietinum L.) undergoing microwave–hot air combination drying Gowen, A.
2006
17 4 p. 177-183
7 p.
artikel
9 The role of muscle enzymes in dry-cured meat products with different drying conditions Toldrá, Fidel
2006
17 4 p. 164-168
5 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland