Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             18 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant activity of byproducts from the hydrolytic processing of selected lignocellulosic materials Garrote, G.
2004
15 3-4 p. 191-200
10 p.
artikel
2 Application of functional citrus by-products to meat products Fernández-López, J.
2004
15 3-4 p. 176-185
10 p.
artikel
3 Artificial neural networks for prediction of antioxidant capacity of cruciferous sprouts Buciński, Adam
2004
15 3-4 p. 161-169
9 p.
artikel
4 Calendar 2004
15 3-4 p. 225-227
3 p.
artikel
5 Characterization of protein–polyphenol interactions Papadopoulou, Athina
2004
15 3-4 p. 186-190
5 p.
artikel
6 Cyclodextrins as food ingredients Szente, Lajos
2004
15 3-4 p. 137-142
6 p.
artikel
7 Editorial Board 2004
15 3-4 p. 109-
1 p.
artikel
8 Enzymic modification of extruded soy protein concentrates as a method of obtaining new functional food components Surówka, K.
2004
15 3-4 p. 153-160
8 p.
artikel
9 Influence of lactic acid ester on chocolate quality Jovanovic, Olga
2004
15 3-4 p. 128-136
9 p.
artikel
10 NFIF 2003 2004
15 3-4 p. 114-
1 p.
artikel
11 [No title] 2004
15 3-4 p. 110-113
4 p.
artikel
12 Prebiotic effectiveness of fructans of different degrees of polymerization Biedrzycka, Elżbieta
2004
15 3-4 p. 170-175
6 p.
artikel
13 Production of xylooligosaccharides by autohydrolysis of lignocellulosic materials Parajó, J.C
2004
15 3-4 p. 115-120
6 p.
artikel
14 Protein–flavour interactions in relation to development of novel protein foods Heng, Lynn
2004
15 3-4 p. 217-224
8 p.
artikel
15 Proteomics: present and future in food quality evaluation Carbonaro, Marina
2004
15 3-4 p. 209-216
8 p.
artikel
16 Recent advances in the formulation of gluten-free cereal-based products Gallagher, E
2004
15 3-4 p. 143-152
10 p.
artikel
17 The commensal microflora of human milk: new perspectives for food bacteriotherapy and probiotics Martı́n, Rocı́o
2004
15 3-4 p. 121-127
7 p.
artikel
18 Use of natural aroma compounds to improve shelf-life and safety of minimally processed fruits Lanciotti, R
2004
15 3-4 p. 201-208
8 p.
artikel
                             18 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland