Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Enzymic modification of extruded soy protein concentrates as a method of obtaining new functional food components
 
 
Titel: Enzymic modification of extruded soy protein concentrates as a method of obtaining new functional food components
Auteur: Surówka, K.
Żmudziński, D.
Surówka, J.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 15 (2004) nr. 3-4 pagina's 8 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland