Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Alicyclobacillus acidoterrestris spores in fruit products and design of pasteurization processes Silva, Filipa V.M
2001
12 2 p. 68-74
7 p.
artikel
2 Conferences 2001
12 2 p. 86-88
3 p.
artikel
3 Contents Digest 2001
12 2 p. 50-
1 p.
artikel
4 Effects of emerging food processing techniques on the packaging materials Ozen, Banu F
2001
12 2 p. 60-67
8 p.
artikel
5 High pressure treatment: applications in cheese manufacture and ripening O'Reilly, Ciara E
2001
12 2 p. 51-59
9 p.
artikel
6 Minimizing material flows and utility use to increase profitability in the food and drink industry Henningsson, Stefan
2001
12 2 p. 75-82
8 p.
artikel
7 New Patents 2001
12 2 p. 84-85
2 p.
artikel
8 The Science of ChocolateBy Stephen T. Beckett, Royal Society of Chemistry, 2000, 175 pages ISBN 0-85404-600-3, £18.95 Trugo, Professor Luiz C
2001
12 2 p. 83-
1 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland