Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The Science of ChocolateBy Stephen T. Beckett, Royal Society of Chemistry, 2000, 175 pages ISBN 0-85404-600-3, £18.95
 
 
Titel: The Science of ChocolateBy Stephen T. Beckett, Royal Society of Chemistry, 2000, 175 pages ISBN 0-85404-600-3, £18.95
Auteur: Trugo, Professor Luiz C
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 12 (2001) nr. 2 pagina's 1 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland