Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2001
12 10 p. 395-398
4 p.
artikel
2 Contents Digest 2001
12 10 p. 356-
1 p.
artikel
3 Headspace Analysis of Food and Flavors, Theory and Practice Kakuda, Dr.Yukio
2001
12 10 p. 392-
1 p.
artikel
4 Interfacial challenges in the food industry Gupta, Rajan
2001
12 10 p. 382-391
10 p.
artikel
5 New hybrid drying technologies for heat sensitive foodstuffs Chou, S.K.
2001
12 10 p. 359-369
11 p.
artikel
6 New Patents 2001
12 10 p. 393-394
2 p.
artikel
7 News 2001
12 10 p. 357-358
2 p.
artikel
8 The usefulness of artificial intelligence techniques to assess subjective quality of products in the food industry Goyache, F
2001
12 10 p. 370-381
12 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland