Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The usefulness of artificial intelligence techniques to assess subjective quality of products in the food industry
 
 
Titel: The usefulness of artificial intelligence techniques to assess subjective quality of products in the food industry
Auteur: Goyache, F
Bahamonde, A
Alonso, J
Lopez, S
del Coz, J.J
Quevedo, J.R
Ranilla, J
Luaces, O
Alvarez, I
Royo, L.J
Diez, J
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 12 (2001) nr. 10 pagina's 12 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland