Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changing pace in food science and technology: Examples from dairy science show how descriptive knowledge can be transferred into predictive knowledge Juriaanse, A.C.
1999
10 9 p. 303-306
4 p.
artikel
2 Creation and characterisation of aerated food products Campbell, Grant M.
1999
10 9 p. 283-296
14 p.
artikel
3 Editorial 1999
10 9 p. 282-
1 p.
artikel
4 New frontiers in food enzymology: recombinant lipoxygenases Casey, Rod
1999
10 9 p. 297-302
6 p.
artikel
5 Patent report 1999
10 9 p. 307-308
2 p.
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland