Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
11 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Comparison of optimisation algorithms in formulation on a sensory basis
Heyd, B.
1997
8
1
p. 73-80
8 p.
artikel
2
Cross-cultural comparisons of Japanese and Australian responses to manipulations of sweetness in foods
Prescott, J.
1997
8
1
p. 45-55
11 p.
artikel
3
Editorial Board
1997
8
1
p. IFC-
1 p.
artikel
4
Environmental concern in consumer evaluation of food quality
Wandel, Margareta
1997
8
1
p. 19-26
8 p.
artikel
5
Evaluation of sensory profiling and projective mapping data
Risvik, Einar
1997
8
1
p. 63-71
9 p.
artikel
6
Sensory analysis and assessor motivation: Can computers make a difference?
Armstrong, Gillian
1997
8
1
p. 1-7
7 p.
artikel
7
Sensory characterisation of wine vinegars
Gerbi, Vincenzo
1997
8
1
p. 27-34
8 p.
artikel
8
Sensory evaluation of walnut fruit
Sinesio, Fiorella
1997
8
1
p. 35-43
9 p.
artikel
9
Sensory science scholarship for the 1997–1998 academic year
1997
8
1
p. 81-
1 p.
artikel
10
Separating sensory and cognitive components of decision making in a study of salt taste
Rosett, Terri R.
1997
8
1
p. 9-18
10 p.
artikel
11
The effects of end-point internal cooking temperatures on the meat quality attributes of selected Nigerian poultry meats
Joseph, J.K.
1997
8
1
p. 57-61
5 p.
artikel
11 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland