Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of optimisation algorithms in formulation on a sensory basis Heyd, B.
1997
8 1 p. 73-80
8 p.
artikel
2 Cross-cultural comparisons of Japanese and Australian responses to manipulations of sweetness in foods Prescott, J.
1997
8 1 p. 45-55
11 p.
artikel
3 Editorial Board 1997
8 1 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Environmental concern in consumer evaluation of food quality Wandel, Margareta
1997
8 1 p. 19-26
8 p.
artikel
5 Evaluation of sensory profiling and projective mapping data Risvik, Einar
1997
8 1 p. 63-71
9 p.
artikel
6 Sensory analysis and assessor motivation: Can computers make a difference? Armstrong, Gillian
1997
8 1 p. 1-7
7 p.
artikel
7 Sensory characterisation of wine vinegars Gerbi, Vincenzo
1997
8 1 p. 27-34
8 p.
artikel
8 Sensory evaluation of walnut fruit Sinesio, Fiorella
1997
8 1 p. 35-43
9 p.
artikel
9 Sensory science scholarship for the 1997–1998 academic year 1997
8 1 p. 81-
1 p.
artikel
10 Separating sensory and cognitive components of decision making in a study of salt taste Rosett, Terri R.
1997
8 1 p. 9-18
10 p.
artikel
11 The effects of end-point internal cooking temperatures on the meat quality attributes of selected Nigerian poultry meats Joseph, J.K.
1997
8 1 p. 57-61
5 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland