Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Consumer purchase probability affected by attitude towards low-fat foods, liking, private body consciousness and information on fat and price Solheim, Ragnhild
1996
7 2 p. 137-143
7 p.
artikel
2 How information enhances acceptability of a low-fat spread Kähkönen, Päivi
1996
7 2 p. 87-94
8 p.
artikel
3 Quality guidance and quality formation Poulsen, Carsten Stig
1996
7 2 p. 127-135
9 p.
artikel
4 Relationships between perceived sensory properties and major preference directions of 12 varieties of apples from the Southern Hemisphere Daillant-Spinnler, B.
1996
7 2 p. 113-126
14 p.
artikel
5 The effect of number of sensory assessments on the accuracy of treatment comparisons in meat quality trials Cook, G.L.
1996
7 2 p. 95-99
5 p.
artikel
6 The influence of fat, sugar and non-fat milk solids on selected taste, flavor and texture parameters of a vanilla ice-cream Stampanoni Koeferli, Chantal R.
1996
7 2 p. 69-79
11 p.
artikel
7 The sensory assessment of the thirst-quenching characteristics of drinks McEwan, Jean A.
1996
7 2 p. 101-111
11 p.
artikel
8 The use and adaptation of the paired-comparison method in the sensory evaluation of hamburger-type patties by illiterate/semi-literate consumers Coetzee, H.
1996
7 2 p. 81-85
5 p.
artikel
9 Vlag/menu international advanced course on the regulation of food intake, and its implications for nutrition and obesity 1996
7 2 p. 147-
1 p.
artikel
10 Wine analysis and production Noble, A.C.
1996
7 2 p. 145-
1 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland