Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of training procedure on the performance of descriptive panels Wolters, C.J.
1994
5 3 p. 203-214
12 p.
artikel
2 Influence of composition on non-oral texture of kappa-carrageenan—locust bean gum—guar gum mixed gels Damásio, M.H.
1994
5 3 p. 195-201
7 p.
artikel
3 Meeting report Dijksterhuis, Garmt
1994
5 3 p. 233-
1 p.
artikel
4 Modelling individual differences between assessors in sensory evaluations Brockhoff, Per M.
1994
5 3 p. 215-224
10 p.
artikel
5 Public perceptions of food-related hazards: Individual and social dimensions Sparks, P.
1994
5 3 p. 185-194
10 p.
artikel
6 Quality assurance in seafood processing: A practical guide Hawgate, Peter
1994
5 3 p. 235-236
2 p.
artikel
7 Sensory evaluation of fish sauces Sanceda, Norlita G.
1994
5 3 p. 179-184
6 p.
artikel
8 Sensory evaluation of ‘free range’ and regular pork meat under different conditions of experience and awareness Oude Ophuis, Peter A.M.
1994
5 3 p. 173-178
6 p.
artikel
9 Using an individualised attribute tolerance model in consumer acceptability tests Conner, M.T.
1994
5 3 p. 225-232
8 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland