Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Influence of composition on non-oral texture of kappa-carrageenan—locust bean gum—guar gum mixed gels
 
 
Titel: Influence of composition on non-oral texture of kappa-carrageenan—locust bean gum—guar gum mixed gels
Auteur: Damásio, M.H.
Costell, E.
Izquierdo, L.
Durán, L.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 5 (1994) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland