Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An evaluation of the use and perceived appropriateness of milk using the repertory grid method and the ‘item by use’ appropriateness method Raats, Monique M.
1991
3 2 p. 89-100
12 p.
artikel
2 Characterisation of stored Arabica and Robusta coffees by headspace-GC and sensory analyses Leino, Merja
1991
3 2 p. 115-125
11 p.
artikel
3 Editorial MacFie, Halliday J.
1991
3 2 p. 65-
1 p.
artikel
4 Handbook of sweeteners Hicks, D.
1991
3 2 p. 127-128
2 p.
artikel
5 Statistical approaches to minimising experimentation Hunter, E.A.
1991
3 2 p. 109-114
6 p.
artikel
6 The influence of presentation factors on the sensory assessment of beverages Williams, Anthony A.
1991
3 2 p. 101-107
7 p.
artikel
7 The interpretation of Generalized Procrustes Analysis and allied methods Dijksterhuis, G.B.
1991
3 2 p. 67-87
21 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland