Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aims & Scope & Editorial Board 2013
29 1 p. IFC-
1 p.
artikel
2 Announcement 2013
29 1 p. II-
1 p.
artikel
3 Calendar 2013
29 1 p. I-
1 p.
artikel
4 Consumers’ attitude towards rice cooking processes in Korea, Japan, Thailand and France Son, Jung-Soo
2013
29 1 p. 65-75
11 p.
artikel
5 Evaluation of the affective coherence of the exterior and interior of chocolate snacks Schütte, Simon
2013
29 1 p. 16-24
9 p.
artikel
6 Investigating the single ideal assumption using Ideal Profile Method Worch, Thierry
2013
29 1 p. 40-47
8 p.
artikel
7 Message frame and self-efficacy influence the persuasiveness of nutrition information in a fast-food restaurant van ’t Riet, Jonathan
2013
29 1 p. 1-5
5 p.
artikel
8 Polarized sensory positioning: Do conclusions depend on the poles? de Saldamando, Luis
2013
29 1 p. 25-32
8 p.
artikel
9 Product appraisal dimensions impact emotional responses and visual acceptability of instrument panels Herbeth, Nathalie
2013
29 1 p. 53-64
12 p.
artikel
10 Projective Mapping for interpreting wine aroma differences as perceived by naïve and experienced assessors Torri, Luisa
2013
29 1 p. 6-15
10 p.
artikel
11 Sensory analysis of broccoli over time: Consumer defined critical attributes and evaluation of digital photographs in comparison to real product appearance Garitta, Lorena
2013
29 1 p. 48-52
5 p.
artikel
12 You taste what you see: Do organic labels bias taste perceptions? Lee, Wan-chen Jenny
2013
29 1 p. 33-39
7 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland