Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aims & Scope & Editorial Board 2011
22 3 p. IFC-
1 p.
artikel
2 Calendar 2011
22 3 p. I-
1 p.
artikel
3 Consumer acceptance and appropriateness of meat substitutes in a meal context Elzerman, Johanna E.
2011
22 3 p. 233-240
8 p.
artikel
4 Handling of individual differences in rating-based conjoint analysis Endrizzi, Isabella
2011
22 3 p. 241-254
14 p.
artikel
5 How useful is acceptability to explain economic value? An application on the introduction of innovative saffron products into commercial markets Sanjuán-López, Ana I.
2011
22 3 p. 255-263
9 p.
artikel
6 Identification of confusable odours including wines: Appropriate labels enhance performance Russell, Alex M.T.
2011
22 3 p. 296-303
8 p.
artikel
7 Incidental learning and memory for food varied in sweet taste in children Laureati, M.
2011
22 3 p. 264-270
7 p.
artikel
8 Means-end chains analysis of extra virgin olive oil purchase and consumption behavior Santosa, Metta
2011
22 3 p. 304-316
13 p.
artikel
9 Sweetness intensity perception and pleasantness ratings of sucrose, aspartame solutions and cola among multi-ethnic Malaysian subjects Thai, Pua-Koon
2011
22 3 p. 281-289
9 p.
artikel
10 Tasting shapes and words Spence, Charles
2011
22 3 p. 290-295
6 p.
artikel
11 Understanding consumers’ cognitive structures with regard to high pressure processing: A means-end chain application to the chilled ready meals category Sorenson, Douglas
2011
22 3 p. 271-280
10 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland