Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Understanding consumers’ cognitive structures with regard to high pressure processing: A means-end chain application to the chilled ready meals category
 
 
Titel: Understanding consumers’ cognitive structures with regard to high pressure processing: A means-end chain application to the chilled ready meals category
Auteur: Sorenson, Douglas
Henchion, Maeve
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 22 (2011) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland