Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aims & Scope & Editorial Board 2008
19 6 p. IFC-
1 p.
artikel
2 Application of labelled magnitude satiety scale in a linguistically-diverse population Zalifah, M.K.
2008
19 6 p. 574-578
5 p.
artikel
3 Best–worst scaling: An introduction and initial comparison with monadic rating for preference elicitation with food products Jaeger, Sara R.
2008
19 6 p. 579-588
10 p.
artikel
4 Calendar 2008
19 6 p. I-
1 p.
artikel
5 Discriminant models based on sensory evaluations: Single assessors versus panel average Granitto, P.M.
2008
19 6 p. 589-595
7 p.
artikel
6 Motivations and cognitive structures of consumers in their purchasing of functional foods Krystallis, Athanasios
2008
19 6 p. 525-538
14 p.
artikel
7 Stated choice experimentation, contextual influences and food choice: A case study Jaeger, Sara R.
2008
19 6 p. 539-564
26 p.
artikel
8 The influence of interactions between major white wine components on the aroma, flavour and texture of model white wine Jones, P.R.
2008
19 6 p. 596-607
12 p.
artikel
9 The role of expectancy in sensory and hedonic evaluation: The case of smoked salmon ice-cream Yeomans, Martin R.
2008
19 6 p. 565-573
9 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland