Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Best–worst scaling: An introduction and initial comparison with monadic rating for preference elicitation with food products
 
 
Titel: Best–worst scaling: An introduction and initial comparison with monadic rating for preference elicitation with food products
Auteur: Jaeger, Sara R.
Jørgensen, Anne S.
Aaslyng, Margit D.
Bredie, Wender L.P.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 19 (2008) nr. 6 pagina's 10 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland