Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2005
16 6 p. I-II
nvt p.
artikel
2 Consumer reactions to creaminess and genetic sensitivity to 6-n-propylthiouracil: A multidimensional study Kirkmeyer, Sarah V.
2005
16 6 p. 545-556
12 p.
artikel
3 Developing a lexicon for the flavor description of French cheeses Rétiveau, Annlyse
2005
16 6 p. 517-527
11 p.
artikel
4 Dynamic aspects of liking: post-prandial persistence of sensory specific satiety Weenen, H.
2005
16 6 p. 528-535
8 p.
artikel
5 Editorial board 2005
16 6 p. CO2-
1 p.
artikel
6 Effect of illumination intensity on visual perception of turbidity Fleet, Christine F.
2005
16 6 p. 536-544
9 p.
artikel
7 On the consistency of liking scores: a validation study run in France and Germany Cordelle, Sylvie
2005
16 6 p. 493-503
11 p.
artikel
8 Perception of wine fruity and woody notes: influence of peri-threshold odorants Atanasova, Boriana
2005
16 6 p. 504-510
7 p.
artikel
9 Sensory evaluation, chemical composition and consumer acceptance of full fat and reduced fat cheeses in the Finnish market Ritvanen, Tiina
2005
16 6 p. 479-492
14 p.
artikel
10 Snack product consumer surveys: large versus small samples Wangcharoen, Wiwat
2005
16 6 p. 511-516
6 p.
artikel
11 The dynamic sensory evaluation of bitterness and pungency in virgin olive oil Sinesio, F.
2005
16 6 p. 557-564
8 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland