Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bad company: the addition of sugar, fat, or salt reduces the perceived vitamin and mineral content of foods Oakes, Michael E.
2005
16 2 p. 111-119
9 p.
artikel
2 Calendar 2005
16 2 p. I-
1 p.
artikel
3 Colour photographs for estimation of heterocyclic amine intake from fried pork chops of different RN genotypes indicate large variations Olsson, Viktoria
2005
16 2 p. 91-101
11 p.
artikel
4 Consumer acceptance of cheese, influence of different testing conditions Hersleth, Margrethe
2005
16 2 p. 103-110
8 p.
artikel
5 Consumer testing with children on food combinations for school lunch Pagliarini, Ella
2005
16 2 p. 131-138
8 p.
artikel
6 Editorial board 2005
16 2 p. IFC-
1 p.
artikel
7 Effect of age and gender on attitudes towards sweet foods among Japanese Katou, Yoshiko
2005
16 2 p. 171-179
9 p.
artikel
8 Influence of pH and ageing on beer organoleptic properties. A sensory analysis based on AEDA data Guyot-Declerck, Christine
2005
16 2 p. 157-162
6 p.
artikel
9 Sensory sub-attributes of creamy mouthfeel in commercial mayonnaises, custard desserts and sauces Weenen, H.
2005
16 2 p. 163-170
8 p.
artikel
10 Similarity testing in sensory and consumer research Bi, Jian
2005
16 2 p. 139-149
11 p.
artikel
11 The role of friction in perceived oral texture de Wijk, René A.
2005
16 2 p. 121-129
9 p.
artikel
12 The vitamin mystique: an analysis of beliefs and reputations of vitamin supplements among a regional sample of grocery shoppers Oakes, Michael E.
2005
16 2 p. 151-155
5 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland