Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2002
13 4 p. I-II
nvt p.
artikel
2 Editorial Hamer, Rob J
2002
13 4 p. 201-
1 p.
artikel
3 Editorial Board 2002
13 4 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Food physics and oral physiology Lucas, P.W.
2002
13 4 p. 203-213
11 p.
artikel
5 Food texture: perception and measurement. Report of an international workshop held at conference center “De Wageningse Berg” Wageningen, The Netherlands, 28 November–1 December 1999 2002
13 4 p. 237-255
19 p.
artikel
6 On the relation between texture perception and fundamental mechanical parameters for liquids and time dependent solids van Vliet, Ton
2002
13 4 p. 227-236
10 p.
artikel
7 Texture is a sensory property Szczesniak, Alina Surmacka
2002
13 4 p. 215-225
11 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland