Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Food texture: perception and measurement. Report of an international workshop held at conference center “De Wageningse Berg” Wageningen, The Netherlands, 28 November–1 December 1999
 
 
Titel: Food texture: perception and measurement. Report of an international workshop held at conference center “De Wageningse Berg” Wageningen, The Netherlands, 28 November–1 December 1999
Auteur:
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 13 (2002) nr. 4 pagina's 19 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland