Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Consumer attitude towards store brands Guerrero, L
2000
11 5 p. 387-395
9 p.
artikel
2 Effects of prolonged storage on the sensory quality and consumer acceptance of sous vide meat-based recipe dishes Armstrong, Gillian A
2000
11 5 p. 377-385
9 p.
artikel
3 Effects of red clover silage and RN genotype on sensory quality of prolonged frozen stored pork (M. Longissimus dorsi) Jonsäll, A.
2000
11 5 p. 371-376
6 p.
artikel
4 Mapping consumer preference for the sensory and packaging attributes of Cheddar cheese Murray, J.M
2000
11 5 p. 419-435
17 p.
artikel
5 Performance of three affective methods and diagnosis of the ANOVA model Villanueva, Nilda D.M
2000
11 5 p. 363-370
8 p.
artikel
6 Social and physiological factors affecting food intake in elderly subjects: an experimental comparative study Mathey, Marie-Françoise A.M
2000
11 5 p. 397-403
7 p.
artikel
7 Uncovering cultural differences in choice behaviour between Samoan and New Zealand consumers: a case study with apples Jaeger, Sara R
2000
11 5 p. 405-417
13 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland