Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 1985
4 3 p. 137-
1 p.
artikel
2 Curriculum development in hospitality studies Hegarty, J.A.
1985
4 3 p. 127-128
2 p.
artikel
3 Editorial O'Connor, John
1985
4 3 p. 97-
1 p.
artikel
4 Editorial: Software survey section O'Connor, John
1985
4 3 p. I-III
nvt p.
artikel
5 Foodservice systems management Kirk, David
1985
4 3 p. 136-
1 p.
artikel
6 Grand hotel: The golden age of palace hotels: An architectural and social history Fuller, John
1985
4 3 p. 134-135
2 p.
artikel
7 Heat processing menu items with rotating hot air versus deep fat frying Unklesbay, Nan
1985
4 3 p. 115-121
7 p.
artikel
8 Hotel and catering management education: the creation of an effective learning environment Brotherton, Bob
1985
4 3 p. 128-130
3 p.
artikel
9 How hospitality managers learn Stevens, P.J.
1985
4 3 p. 105-113
9 p.
artikel
10 Is the hospitality-foodservice industry turning its employees on — or off? The manager makes the decision Zacarelli, Herman E.
1985
4 3 p. 123-124
2 p.
artikel
11 Professional cookery — The process approach Teare, Melvyn
1985
4 3 p. 135-
1 p.
artikel
12 Some social and historical perspectives on unionization in the U.K. hotel industry Riley, Michael
1985
4 3 p. 99-104
6 p.
artikel
13 The hotel shop steward — an emerging role in British industrial relations Jameson, S.M.
1985
4 3 p. 131-132
2 p.
artikel
14 The survival of ‘scientific management’ Humphreys, Robert
1985
4 3 p. 124-127
4 p.
artikel
15 The world of waiters Slattery, Paul
1985
4 3 p. 133-
1 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland