Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Heat processing menu items with rotating hot air versus deep fat frying
 
 
Titel: Heat processing menu items with rotating hot air versus deep fat frying
Auteur: Unklesbay, Nan
Unklesbay, Kenneth
Dawson, Kari R.
Verschenen in: International journal of hospitality management
Paginering: Jaargang 4 (1985) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 1985
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland