Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements 1991
5 4 p. 407-408
2 p.
artikel
2 Effect of salts on the thermal properties of pectin solution on freezing and thawing Sawayama, S.
1991
5 4 p. 393-405
13 p.
artikel
3 Fractionation and viscometric characterization of a (1→3), (1→4)-β-d-glucan from oat, and universal calibration of a high-performance size-exclusion chromatographic system by the use of fractionated β-glucans, alginates and pullulans Vårum, Kjell M.
1991
5 4 p. 363-374
12 p.
artikel
4 Influence of pectin on the stability of casein solutions studied in dependence of varying pH and salt concentration Ambjerg Pedersen, H.C.
1991
5 4 p. 323-328
6 p.
artikel
5 Interaction of thaumatin with carrageenans. IV. Method for prevention of reduction of sweetness intensity of thaumatin in interaction with carrageenan at pH 4 Ohashi, Shiro
1991
5 4 p. 375-391
17 p.
artikel
6 Investigation of viscosity and gelation properties of different mammalian and fish gelatins Leuenberger, Bruno H.
1991
5 4 p. 353-361
9 p.
artikel
7 Large deformation properties of β-lactoglobulin gel structures Stading, Mats
1991
5 4 p. 339-352
14 p.
artikel
8 Surface and interfacial activities and emulsion characteristics of some food hydrocolloids Gaonkar, Anilkumar G.
1991
5 4 p. 329-337
9 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland