Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Fractionation and viscometric characterization of a (1→3), (1→4)-β-d-glucan from oat, and universal calibration of a high-performance size-exclusion chromatographic system by the use of fractionated β-glucans, alginates and pullulans
 
 
Titel: Fractionation and viscometric characterization of a (1→3), (1→4)-β-d-glucan from oat, and universal calibration of a high-performance size-exclusion chromatographic system by the use of fractionated β-glucans, alginates and pullulans
Auteur: Vårum, Kjell M.
Martinsen, Anita
Smidsrød, Olav
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 5 (1991) nr. 4 pagina's 12 p.
Jaar: 1991
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland