Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements 1990
4 3 p. 251-255
5 p.
artikel
2 Creaming and flocculation in emulsions containing polysaccharide Cao, Yunhong
1990
4 3 p. 185-195
11 p.
artikel
3 Effect of ammonium salts on rheological and thermal properties of kappa-carrageenan gels Watase, M.
1990
4 3 p. 227-237
11 p.
artikel
4 Effects of calcium anions on the rates of casein aggregation Kim, B.Y.
1990
4 3 p. 239-244
6 p.
artikel
5 [No title] Williams, P.A.
1990
4 3 p. 249-
1 p.
artikel
6 Procedure for the detection of aflatoxins in gum arabic samples Smith, C.J.
1990
4 3 p. 221-225
5 p.
artikel
7 Quantitative definition of polysaccharide hydrophilicity Walter, Reginald H.
1990
4 3 p. 197-203
7 p.
artikel
8 Stability of lecithin-stabilized emulsions in the presence of sucrose or hydroxyethylcellulose Castelain, C.
1990
4 3 p. 205-214
10 p.
artikel
9 Studies on the effect of heat on alginates Oates, C.G.
1990
4 3 p. 215-220
6 p.
artikel
10 The effect of pH, thiol reagent and time on properties of urea-induced whey protein gels Xiong, Y.L.
1990
4 3 p. 245-248
4 p.
artikel
11 The effects of added proteins on the functionality of gum arabic in soft drink emulsion systems Prakash, A.
1990
4 3 p. 177-184
8 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland