Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comparison of the trypsinolysis products of nine 11S globulin species Plumb, Geoffrey W.
1990
3 6 p. 465-473
9 p.
artikel
2 Announcements 1990
3 6 p. 497-500
4 p.
artikel
3 Author index 1990
3 6 p. 501-
1 p.
artikel
4 Influence of composition on the resistance to compression of kappa carrageenan-locust bean gum-guar gum mixed gels: relationship between instrumental and sensorial measurements Damasio, M.H.
1990
3 6 p. 457-464
8 p.
artikel
5 Modified immunoassay for the detection of soy milk in pasteurized skimmed bovine milk Hewedy, M.M.
1990
3 6 p. 485-490
6 p.
artikel
6 Preparation of transparent protein gels from plant seeds Bacon, J.R.
1990
3 6 p. 491-495
5 p.
artikel
7 Relationship between viscosity and expansion properties of variously extrusion-cooked corn grain components Chinnaswamy, R.
1990
3 6 p. 423-434
12 p.
artikel
8 Semi-micro method for the quantitative determination of gellan gum in food products Graham, Horace D.
1990
3 6 p. 435-445
11 p.
artikel
9 Subject index 1990
3 6 p. 503-504
2 p.
artikel
10 The characterization of Acacia paolii gum and four commercial Acacia gums from Kenya Anderson, D.M.W.
1990
3 6 p. 475-484
10 p.
artikel
11 Thermodynamic incompatibility of the 11S fraction of soybean globulin and pectinate in aqueous medium Semenova, M.G.
1990
3 6 p. 447-456
10 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland