Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Announcements
1989
3
1
p. 77-84
8 p.
artikel
2
A study of the mechanical behaviour and microstructure of a mixed starch—egg-white protein gel
Brownsey, G.J.
1989
3
1
p. 7-17
11 p.
artikel
3
Detection of food gums on polyamide strips using horseradish peroxidase—benzidine staining and laser-beam densitometry
Dickmann, R.S.
1989
3
1
p. 33-40
8 p.
artikel
4
Editorial board
1989
3
1
p. IFC-
1 p.
artikel
5
Fractionation and characterization of gum from Acacia senegal
Randall, R.C.
1989
3
1
p. 65-75
11 p.
artikel
6
Functional properties of commercial calcium caseinates for use in imitation cheese
Hokes, J.C.
1989
3
1
p. 19-31
13 p.
artikel
7
Ice cream cone baking: 2. Textural characteristics of rolled sugar cones
Huang, V.T.
1989
3
1
p. 41-55
15 p.
artikel
8
The acceptability of three cake types incorporating varying levels of guar gum
Dogra, Rajni
1989
3
1
p. 1-6
6 p.
artikel
9
The characterization of four proteinaceous Acacia gums which are not permitted food additives
Anderson, D.M.W.
1989
3
1
p. 57-63
7 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland