Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements 1989
3 1 p. 77-84
8 p.
artikel
2 A study of the mechanical behaviour and microstructure of a mixed starch—egg-white protein gel Brownsey, G.J.
1989
3 1 p. 7-17
11 p.
artikel
3 Detection of food gums on polyamide strips using horseradish peroxidase—benzidine staining and laser-beam densitometry Dickmann, R.S.
1989
3 1 p. 33-40
8 p.
artikel
4 Editorial board 1989
3 1 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Fractionation and characterization of gum from Acacia senegal Randall, R.C.
1989
3 1 p. 65-75
11 p.
artikel
6 Functional properties of commercial calcium caseinates for use in imitation cheese Hokes, J.C.
1989
3 1 p. 19-31
13 p.
artikel
7 Ice cream cone baking: 2. Textural characteristics of rolled sugar cones Huang, V.T.
1989
3 1 p. 41-55
15 p.
artikel
8 The acceptability of three cake types incorporating varying levels of guar gum Dogra, Rajni
1989
3 1 p. 1-6
6 p.
artikel
9 The characterization of four proteinaceous Acacia gums which are not permitted food additives Anderson, D.M.W.
1989
3 1 p. 57-63
7 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland