Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bibliography of food hydrocolloids 2010
24 5 p. 542-549
8 p.
artikel
2 Biodegradable sunflower protein films naturally activated with antioxidant compounds Salgado, Pablo R.
2010
24 5 p. 525-533
9 p.
artikel
3 Calendar 2010
24 5 p. 550-
1 p.
artikel
4 Chemical and functional characterization of Gum karaya (Sterculia urens L.) seed meal Galla, Narsing Rao
2010
24 5 p. 479-485
7 p.
artikel
5 Contents: Graphical Abstracts 2010
24 5 p. iii-v
nvt p.
artikel
6 Editorial Board 2010
24 5 p. IFC-
1 p.
artikel
7 Interactions between milk proteins and gellan gum in acidified gels Picone, Carolina Siqueira Franco
2010
24 5 p. 502-511
10 p.
artikel
8 Phenomenological viscoelasticity of some rice starch gels Sodhi, Navdeep Singh
2010
24 5 p. 512-517
6 p.
artikel
9 Physico-chemical properties of alcohol precipitate pectin-like polysaccharides from Parkia speciosa pod Gan, Chee-Yuen
2010
24 5 p. 471-478
8 p.
artikel
10 Properties of oil-in-water emulsions stabilized by β-lactoglobulin in simulated gastric fluid as influenced by ionic strength and presence of mucin Sarkar, Anwesha
2010
24 5 p. 534-541
8 p.
artikel
11 Rheological and structural characteristics of peach tree gum exudate Simas-Tosin, F.F.
2010
24 5 p. 486-493
8 p.
artikel
12 Serum release boosts sweetness intensity in gels Sala, Guido
2010
24 5 p. 494-501
8 p.
artikel
13 Tabletted soy protein cold-set hydrogels as carriers of nutraceutical substances Maltais, Anne
2010
24 5 p. 518-524
7 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland