Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Properties of oil-in-water emulsions stabilized by β-lactoglobulin in simulated gastric fluid as influenced by ionic strength and presence of mucin
 
 
Titel: Properties of oil-in-water emulsions stabilized by β-lactoglobulin in simulated gastric fluid as influenced by ionic strength and presence of mucin
Auteur: Sarkar, Anwesha
Goh, Kelvin K.T.
Singh, Harjinder
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 24 (2010) nr. 5 pagina's 8 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland