Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 bibliography 2002
16 3 p. 281-287
7 p.
artikel
2 calendar 2002
16 3 p. 279-280
2 p.
artikel
3 Carrageenans and alginate effects on properties of combined pressure and temperature in fish mince gels Pérez-Mateos, M.
2002
16 3 p. 225-233
9 p.
artikel
4 Characterization of gelatin gels induced by high pressure Montero, P.
2002
16 3 p. 197-205
9 p.
artikel
5 Emulsion stabilizing properties of depolymerized pectin Akhtar, Mahmood
2002
16 3 p. 249-256
8 p.
artikel
6 Erratum to “Physical properties of PVOH/chitosan-blended films cast from different solvents” Park, S.Y
2002
16 3 p. 277-
1 p.
artikel
7 Formation of carboxymethyl cellulose–casein complexes by electrosynthesis Zaleska, H
2002
16 3 p. 215-224
10 p.
artikel
8 Functionality of lupin seed protein isolate in relation to its interfacial behaviour Pozani, S
2002
16 3 p. 241-247
7 p.
artikel
9 Mesoscopic structure and viscoelastic properties of β-lactoglobulin gels at low pH and low ionic strength Sagis, Leonard M.C.
2002
16 3 p. 207-213
7 p.
artikel
10 Rheology and structure of ovalbumin gels at low pH and low ionic strength Weijers, M
2002
16 3 p. 269-276
8 p.
artikel
11 Self-aggregation of gelatine above the gelling temperature analysed by SEC–MALLS Tromp, R.H.
2002
16 3 p. 235-239
5 p.
artikel
12 Structure and rheological properties of acacia gum dispersions Sanchez, Christian
2002
16 3 p. 257-267
11 p.
artikel
13 The effect of potassium salt on the structural characteristics of gellan gum gel Yuguchi, Y.
2002
16 3 p. 191-195
5 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland