Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Complex coacervation between β-lactoglobulin and acacia gum in aqueous medium Schmitt, C.
1999
13 6 p. 483-496
14 p.
artikel
2 Connection between rheological parameters and colloidal interactions of a soy protein suspension Berli, C.L.A
1999
13 6 p. 507-515
9 p.
artikel
3 Index 1999
13 6 p. ix-x
nvt p.
artikel
4 Interactions in bovine serum albumin–calcium alginate gel systems Neiser, S
1999
13 6 p. 445-458
14 p.
artikel
5 Optimization of hydrocolloid addition to improve wheat bread dough functionality: a response surface methodology study Collar, C
1999
13 6 p. 467-475
9 p.
artikel
6 Phase separation in aqueous gelatin–κ-carrageenan systems Antonov, Yu.A.
1999
13 6 p. 517-524
8 p.
artikel
7 Preliminary study on the degradation kinetics of agarose and carrageenans by ultrasound Lii, Cheng-yi
1999
13 6 p. 477-481
5 p.
artikel
8 Rheological and thermal properties of milk gels formed with κ-carrageenan. I. Sodium caseinate Oakenfull, D
1999
13 6 p. 525-533
9 p.
artikel
9 Rheological behavior of aqueous dispersions of cashew gum and gum arabic: effect of concentration and blending Mothé, C.G
1999
13 6 p. 501-506
6 p.
artikel
10 The elastic moduli of the microcrystalline cellulose–gelatin blends Kasapis, S
1999
13 6 p. 543-546
4 p.
artikel
11 Ultrasonic spectrometry study of the influence of temperature on whey protein aggregation Bryant, C.M
1999
13 6 p. 439-444
6 p.
artikel
12 Use of pectinesterase for detection of hydrocolloids addition in natural orange juice Kyriakidis, N.B
1999
13 6 p. 497-500
4 p.
artikel
13 Viscosity of galactomannans during high temperature processing: influence of degradation and solubilisation Kök, M.S.
1999
13 6 p. 535-542
8 p.
artikel
14 Zeta potentials of gum arabic stabilised oil in water emulsions Jayme, M.L
1999
13 6 p. 459-465
7 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland