Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Rheological behavior of aqueous dispersions of cashew gum and gum arabic: effect of concentration and blending
 
 
Titel: Rheological behavior of aqueous dispersions of cashew gum and gum arabic: effect of concentration and blending
Auteur: Mothé, C.G
Rao, M.A
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 13 (1999) nr. 6 pagina's 6 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland