Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An improved method for the quantitative determination of carboxymethyl cellulose in food products Zorba, Murat
1999
13 1 p. 73-76
4 p.
artikel
2 Attempt to cross-link feruloylated arabinoxylans and proteins with a fungal laccase Figueroa-Espinoza, M.C
1999
13 1 p. 65-71
7 p.
artikel
3 Characterisation of xylan-type polysaccharides and associated cell wall components by FT-IR and FT-Raman spectroscopies Kačuráková, M
1999
13 1 p. 35-41
7 p.
artikel
4 Dynamic viscoelastic behavior of gellan-ι-carrageenan and gellan-xanthan gels Rodrı́guez-Hernández, A.I
1999
13 1 p. 59-64
6 p.
artikel
5 Films and foams of Champagne wines Senée, J.
1999
13 1 p. 15-26
12 p.
artikel
6 Flavour release in model bovine serum albumin/pectin/2-octanone systems Burova, T.V
1999
13 1 p. 7-14
8 p.
artikel
7 Heat induced aggregation and gelation of β-lactoglobulin in the presence of κ-carrageenan Capron, Isabelle
1999
13 1 p. 1-5
5 p.
artikel
8 On the incompatibility of alkaline gelatin and locust bean gum in aqueous solution Alves, M.M.
1999
13 1 p. 77-80
4 p.
artikel
9 Pasting properties of different wheat flour-hydrocolloid systems Rojas, J.A.
1999
13 1 p. 27-33
7 p.
artikel
10 Phase separation, rheology and microstructure of micellar casein–guar gum mixtures Bourriot, Sophie
1999
13 1 p. 43-49
7 p.
artikel
11 The effect of γ-irradiation on citrus pectin in N2O and N2O/O2 saturated aqueous solutions Zegota, H.
1999
13 1 p. 51-58
8 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland