Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Phase separation, rheology and microstructure of micellar casein–guar gum mixtures
 
 
Titel: Phase separation, rheology and microstructure of micellar casein–guar gum mixtures
Auteur: Bourriot, Sophie
Garnier, Catherine
Doublier, Jean-Louis
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 13 (1999) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland