Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements 1987
1 4 p. 343-
1 p.
artikel
2 Conference report 1987
1 4 p. 339-341
3 p.
artikel
3 Effects of basic proteins on the denaturation and heat-gelation of acidic proteins Poole, S.
1987
1 4 p. 301-316
16 p.
artikel
4 Effects of protein hydrophobicity on the surfactant properties of food proteins Lee, Cherl-Ho
1987
1 4 p. 283-289
7 p.
artikel
5 Factors important to the gelation of whey protein concentrates Mangino, M.E.
1987
1 4 p. 277-282
6 p.
artikel
6 Functional characteristics of gum arabic Snowden, M.J.
1987
1 4 p. 291-300
10 p.
artikel
7 Rheological behavior of soluble polysaccharide fractions from soybeans Thompson, D.B.
1987
1 4 p. 333-337
5 p.
artikel
8 Swelling of agarose gel and its related changes Hayashi, A.
1987
1 4 p. 317-325
9 p.
artikel
9 The composition of the proteinaceous gums exuded by Acacia gerrardii and Acacia goetzii subsp. goetzii Anderson, D.M.W.
1987
1 4 p. 327-331
5 p.
artikel
10 The effects of γ irradiation on the structure of apple pectin Sjöberg, Anna-Maija
1987
1 4 p. 271-276
6 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland