Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements 1987
1 3 p. 267-269
3 p.
artikel
2 Calorimetric study of galactans Rochas, C.
1987
1 3 p. 215-225
11 p.
artikel
3 Charge and structural requirements of basic proteins for foam enhancement Poole, S.
1987
1 3 p. 227-241
15 p.
artikel
4 Differences between the amino acid compositions of apple and various citrus pectins Anderson, D.M.W.
1987
1 3 p. 243-246
4 p.
artikel
5 Enzymatic hydrolysis of carrot for extraction of a cloud-stable juice Anastasakis, M.
1987
1 3 p. 247-261
15 p.
artikel
6 Factors influencing the molecular weight of sodium alginate preparations Wedlock, David J.
1987
1 3 p. 207-213
7 p.
artikel
7 Flavour/taste perception in thickened systems: the effect of guar gum above and below c * Baines, Zoë V.
1987
1 3 p. 197-205
9 p.
artikel
8 Gelled food or animal feed — using a gel formed by Chinese grass extract and amylose or high-amylose starch 1987
1 3 p. 263-
1 p.
artikel
9 Heat-induced conformational changes in arachin at low pH: mechanism of gel formation Kella, Navin Kumar D.
1987
1 3 p. 181-190
10 p.
artikel
10 Interfacial and emulsifying behaviour of acetylated field bean protein isolate Muschiolik, Geral
1987
1 3 p. 191-196
6 p.
artikel
11 [No title] Williams, P.A.
1987
1 3 p. 265-266
2 p.
artikel
12 Rheological and thermal properties of agarose and kappa-carrageenan gels containing urea, guanidine hydrochloride or formamide Watase, M.
1987
1 3 p. 270-
1 p.
artikel
13 Use of alginate to produce calcium-gel structured meat products 1987
1 3 p. 263-
1 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland