Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aeromonas spp. in foods: A significant cause of food poisoning? Fricker, C.R.
1989
9 1 p. 17-23
7 p.
artikel
2 Antibiosis of some lactic acid bacteria including Lactobacillus acidophilus toward Listeria monocytogenes Raccach, M.
1989
9 1 p. 25-32
8 p.
artikel
3 A survey on the microbiological quality of various cheeses in Turkey Kivanç, Merih
1989
9 1 p. 73-77
5 p.
artikel
4 Characterization of lactic acid bacteria isolated from vacuum-packed cooked ring sausages Korkeala, H.
1989
9 1 p. 33-43
11 p.
artikel
5 DOT-enzyme linked immunosorbent assay for detection of Clostridium perfringens type A enterotoxin Mehta, R.
1989
9 1 p. 45-50
6 p.
artikel
6 Editorial Board 1989
9 1 p. ii-
1 p.
artikel
7 Extraction of Salmonella antigens in non-sedimentable forms for enzyme immunoassay Blais, Burton W.
1989
9 1 p. 63-71
9 p.
artikel
8 Growth and activity of Shewanella putrefaciens isolated from spoiling fish Jørgensen, Birthe Ravn
1989
9 1 p. 51-62
12 p.
artikel
9 Microbiological safety of irradiated foods Farkas, J.
1989
9 1 p. 1-15
15 p.
artikel
10 Psychrotrophic, proteolytic and lipolytic properties of Enterobacteriaceae isolated from milk and dairy products Wessels, Delille
1989
9 1 p. 79-83
5 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland