Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antibacterial activity of Capsicum extract against Salmonella typhimurium and Pseudomonas aeruginosa inoculated in raw beef meat Careaga, Mónica
2003
83 3 p. 331-335
5 p.
artikel
2 Author index 2003
83 3 p. 355-357
3 p.
artikel
3 Bibliography of food microbiology 2003
83 3 p. 343-354
12 p.
artikel
4 Bioprotectives and probiotics for dry sausages Työppönen, Susanna
2003
83 3 p. 233-244
12 p.
artikel
5 Calendar 2003
83 3 p. 339-342
4 p.
artikel
6 Cells, Gels and the Engine Life. A New, Unifying Approach to Cell Function Skovgaard, Niels
2003
83 3 p. 337-338
2 p.
artikel
7 Contents of Volume 83 2003
83 3 p. 361-364
4 p.
artikel
8 Editorial Board 2003
83 3 p. IFC-
1 p.
artikel
9 Potential use of antioxidants for control of growth and fumonisin production by Fusarium verticillioides and Fusarium proliferatum on whole maize grain Torres, A.M.
2003
83 3 p. 319-324
6 p.
artikel
10 Relation between microbiological quality, metabolite production and sensory quality of equilibrium modified atmosphere packaged fresh-cut produce Jacxsens, L
2003
83 3 p. 263-280
18 p.
artikel
11 Subject index 2003
83 3 p. 359-
1 p.
artikel
12 Susceptibility of Listeria monocytogenes isolated from food in Italy to antibiotics Aureli, Paolo
2003
83 3 p. 325-330
6 p.
artikel
13 The bacterial flora of fresh and chill-stored pork: analysis by cloning and sequencing of 16S rRNA genes Olsson, Crister
2003
83 3 p. 245-252
8 p.
artikel
14 The effect of abrupt osmotic shifts on the lag phase duration of foodborne bacteria Mellefont, L.A.
2003
83 3 p. 281-293
13 p.
artikel
15 The effect of abrupt shifts in temperature on the lag phase duration of Escherichia coli and Klebsiella oxytoca Mellefont, L.A
2003
83 3 p. 295-305
11 p.
artikel
16 Use of an electronic tongue to analyze mold growth in liquid media Söderström, C.
2003
83 3 p. 253-261
9 p.
artikel
17 Use of starter cultures of lactic acid bacteria and yeasts in the preparation of togwa, a Tanzanian fermented food Mugula, J.K.
2003
83 3 p. 307-318
12 p.
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland