Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2003
81 2 p. I-II
nvt p.
artikel
2 Early lysis of Lactobacillus helveticus CNRZ 303 in Swiss cheese is not prophage-related Deutsch, Stéphanie-Marie
2003
81 2 p. 147-157
11 p.
artikel
3 Editorial Board 2003
81 2 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Enumeration of coliforms and Escherichia coli in frozen black tiger shrimp Penaeus monodon by conventional and rapid methods Suwansonthichai, Sasithorn
2003
81 2 p. 113-121
9 p.
artikel
5 Estimation of uncertainty and variability in bacterial growth using Bayesian inference. Application to Listeria monocytogenes Pouillot, Régis
2003
81 2 p. 87-104
18 p.
artikel
6 Evaluation of Bifidobacterium breve strain Yakult-fermented soymilk as a probiotic food Shimakawa, Y
2003
81 2 p. 131-136
6 p.
artikel
7 Fermented soymilk with a monoculture of Lactococcus lactis Beasley, S
2003
81 2 p. 159-162
4 p.
artikel
8 Guide to foodborne pathogens Skovgaard, Niels
2003
81 2 p. 175-176
2 p.
artikel
9 Isolation of nisin-producing Lactococcus lactis WNC 20 strain from nham, a traditional Thai fermented sausage Noonpakdee, W
2003
81 2 p. 137-145
9 p.
artikel
10 Occurrence of salmonellae in retail chicken carcasses and their products in Spain Capita, Rosa
2003
81 2 p. 169-173
5 p.
artikel
11 One-step polymerase chain reaction-based typing of Arcobacter species Kabeya, Hidenori
2003
81 2 p. 163-168
6 p.
artikel
12 Profile and activity of the bacterial biota of ground beef held from freshness to spoilage at 5–7 °C Jay, J.M
2003
81 2 p. 105-111
7 p.
artikel
13 Safety evaluation of certain mycotoxins in food Skovgaard, Niels
2003
81 2 p. 176-
1 p.
artikel
14 The development of an efficient and rapid enzyme linked fluorescent assay method for the detection of Listeria spp. from foods Sewell, A.M
2003
81 2 p. 123-129
7 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland