Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Analysing collaborative trials for qualitative microbiological methods: accordance and concordance Langton, S.D
2002
79 3 p. 175-181
7 p.
artikel
2 Antifungal activity of octyl gallate Fujita, Ken-ichi
2002
79 3 p. 193-201
9 p.
artikel
3 Author index 2002
79 3 p. 233-234
2 p.
artikel
4 Bibliography of food microbiology 2002
79 3 p. 221-232
12 p.
artikel
5 Calendar 2002
79 3 p. 217-220
4 p.
artikel
6 Contents of Volume 79 2002
79 3 p. 237-239
3 p.
artikel
7 Editorial Board 2002
79 3 p. IFC-
1 p.
artikel
8 Effect of medium composition and temperature and pH changes on exopolysaccharide yields and stability during Streptococcus thermophilus LY03 fermentations Degeest, B
2002
79 3 p. 161-174
14 p.
artikel
9 Prediction of food thermal process evaluation parameters using neural networks Mittal, G.S
2002
79 3 p. 153-159
7 p.
artikel
10 Risk assessment of the use of sub-optimal levels of weak-acid preservatives in the control of mould growth on bakery products Marı́n, S
2002
79 3 p. 203-211
9 p.
artikel
11 Subject index 2002
79 3 p. 235-
1 p.
artikel
12 The effect of commercial production and product formulation stresses on the heat resistance of Escherichia coli O157:H7 (NCTC 12900) in beef burgers Byrne, C.M
2002
79 3 p. 183-192
10 p.
artikel
13 Vancomycin-resistant enterococci in shellfish, unchlorinated waters, and chicken Wilson, I.G
2002
79 3 p. 143-151
9 p.
artikel
14 What is the source of ochratoxin A in wine? Cabañes, F.J
2002
79 3 p. 213-215
3 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland